Skolens venner

Rungsted skole har indledt et samarbejde med skolens venner. 

Skolens Venner er en forening, der arbejder på at få frivillige skolevenner til at deltage som ekstra hænder på skolerne og derigennem hjælpe skolerne med at gøre skolegangen endnu bedre for den næste generation af danskere.

Du har mulighed for at blive skoleven, hvis det har din interesse. Vi søger særligt skolevenner, der er interesseret i at læse med flersprogede børn, idet disse børn ikke altid har en forælder, der kan dansk så muligheden for at få støtte hjemme er ikke til stede. 

Vi kan også bruge skolevenner, der kan hjælpe med matematik eller fremmedsprog. Det er læreren der bestemmer, hvad skolevennen skal arbejde med og hvordan samarbejdet skal finde sted. 

Skolen har på nuværende tidspunkt 5 bookbuddies, som yder en stor indsats for at hjælpe nogle af skolens børn med læsningen. Det har stor betydning for det barn, der har læseudfordringer. Når der skabes en god relation til en voksen, der har tid og overskud til at sidde alene med barnet og som interesserer sig for de små fremskridt, motiverer det barnet til at lære mere.  

Du kan læse mere om det at være skoleven.