Der starter mini-SFO 1. maj. Det løber frem til skolestart.

Vi henviser til Hørsholm kommunes hjemmeside for tilmelding.  

Mini-SFO på Rungsted Skole, er et lærerigt tilbud til børnene, hvor de i trygge rammer kan udforske skolen og gennem leg, aktiviteter og gode oplevelser blive en integreret del af SFO’en, hvor de bliver rustet til en god start på skolelivet. Børnene får mulighed for at skabe sociale relationer og dermed opbygge gode venskaber inden de starter i skolen. 

Dagligdagen

Vi har samling hver dag kl. 9.00, og her skal børnene være mødt. Holder barnet holder fri eller er sygt, beder vi jer give besked via Tabulex. Børnene vil om eftermiddagen have mulighed for at lege og lave aktiviteter med de andre børn i SFO. Bliver barnet hentet af en anden person eller skal med en ven hjem og lege- beder vi jer give os besked enten ved aflevering eller via Tabulex. 

Frokost

Vi spiser frokost 11 – 11.45, og det er muligt at bestille skolemælk til maden.

Aktiviteter, ture og udflugter

I Mini-SFO vil vi dele børnene op i 3 grupper, der laver forskellige aktiviteter. Der vil være 1 gruppe som er på tur med skolens bus, 1 grupper der er ude og 1 gruppe er inde. På ture skal børnene medbringe en tur-rygsæk med madpakke, en drikkedunk og tøj efter vejrudsigten.

Sammen med de andre Mini-SFO’er i Hørsholm kommune holdes der mini-OL i maj.   

Skiftetøj

Det er vigtigt at børnene har ekstra skiftetøj og regntøj med. Gerne i en pose med navn på. Børnene skal have hjemmesko på indenfor. Husk navn i tøj og sko.